Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agentul sef de politie Tanase Gabriel Florescu este politistul anului la Constanta

ro

25 Mar, 2010 16:01 2293 Marime text

Astăzi, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, 197 de agenţi de poliţie şi 66 ofiţeri de poliţie, de la nivelul judeţului Constanţa, au fost avansaţi în grad, la termen, prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor

În sala mare a inspectoratului, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, comisar şef Aurelian Zaheu a desemnat poliţistul anului la nivelul judeţelui Constanţa, pe agentul şef de poliţie Tănase Gabriel Florescu.

Şefii unor servicii şi subunităţi de poliţie au primit din partea conducerii inspectoratului diplome de excelenţă pentru activitatea desfăşurată.

Tot astăzi, opt ofiţeri şi nouă agenţi de poliţie au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, pentru rezultatele foarte bune obţinute în îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu. Printre aceştia se numără şeful Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv, comisar de poliţie Gabriel Neacşu care a fost înaintat la gradul de comisar şef. Tot comisar şef a devenit şi şeful Poliţiei Cernavodă, comisar de poliţie Emilian Nicolae.

Subcomisar de poliţie Ion Chiru din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa a primit gradul de comisar. Acelaşi grad l-a primit şi subcomisar de poliţie Gheorghe Ciocan din cadrul Serviciului Cabinet. Tot comisar a devenit şi subcomisarul de poliţie Constantin Stoian, din cadrul Serviciului Ordine Publică este înaintat la gradul de comisar;

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii