Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră. Mai mulți șoferi constănțeni s-au ales cu dosare penale

ro

28 Dec, 2017 09:54 1270 Marime text

În cursul zilei de ieri, mai mulți constănțeni s-au ales cu dosare penale după ce polițiștii i-au depistat cu nereguli în trafic.

La data de 27 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada Portului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un minor, în vârstă de 16 ani, din localitatea Eforie Sud, care a condus un autoturism, pe strada Traian, din Eforie Nord, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, având suspendat permisul de conducere.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii