Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Constanța. Dosare penale pentru mai mulți șoferi depistați băuți la volan

ro

05 Jan, 2019 11:11 1490 Marime text
Mai mulți șoferi au fost depistați conducând băuți de polițiștii constănțeni.

Astfel, la data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 226, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, care a condus un autoturism, pe DJ 391B, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier, după ce a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.       

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Timișana din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe DJ 394.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii