Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune a polițiștilor locali și a jandarmilor în cartierul Coiciu din Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

07 Jun, 2018 15:17 6970 Marime text
În data de 07.06.2018, polițiștii locali în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța, în cartierul Coiciu arondat străzilor Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei.

Potrivit Poliției Locale Constanța, în cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:
            -s-au aplicat un număr de 16 sancțiuni contrevenționale (6 amenzi pentru creșterea animalelor , 5 sancțiuni pentru neîntreținerea curățeniei în interiorul și exteriorul  curților, 3 sanciuni pentru activități pentru desfășurarea de activități gospodărești pe domeniul public și 2 sancțiuni pentru ocuparea domeniului public de atelaje hipo) în valoare totală de 7.000 lei.
           

”De asemenea, au fost încheiate 5 note de constatare cu invitația de a se prezenta la sediul instituției în vederea încheierii a procese verbale de constatare și sancționare a contravenției în baza Legii 50/1991 republicată, pentru executarea de construcții fără autorizație. Menționăm că zona a fost igienizată de contravenienți în timpul exercitării controlului” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

 
 Sursa foto: Poliția Locală Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii