Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier la intersecția străzilor Ion Ursu și Caraiman din municipiul Constanța. O femeie și un copil de 3 ani au fost răniți (galerie foto)

ro

29 May, 2019 17:36 2217 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază la intersecția străzilor Ion Ursu cu Caraiman din municipiul Constanța. 

Potrivit ISU Dobrogea, la fața locului intervine un echipaj SMURD de la Detașamentul Port. 

Din primele informații nu sunt victime încarcerate. 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. 
 
UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 17.20, un bărbat, în vârstă de 38 de ani a condus un autoturism pe strada Ion Ursu către Vârful cu Dor, iar la intersecția cu str. Caraiman, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier Oprire, ar fi pătruns în intersecție fără a acorda prioritate și a intrat astfel în coliziune cu un autoturism.

La volanul acestuia se afla o femeie, de 36 de ani, care circula pe strada Caraiman, dinspre strada Gheorghe Marinescu catre bulevardul Aurel Vlaicu.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a unui minor, de 3 ani, care se afla în al doilea auto.

Sursa foto: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii