Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în localitatea Viișoara, județul Constanța. Un copil de 5 ani, rănit. Cine se afla la volanul mașinii implicate în evenimentul rutier

ro

16 Oct, 2018 16:50 4828 Marime text
Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Viișoara din județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța. astăzi, în jurul orei 14:30, o femeie, în vârstă de 56 de ani, a condus autoturismul marca Dacia Duster, pe DN 3, în localitatea Viişoara, dinspre Ostrov către Cobadin şi, ajungând în dreptul Şcolii Generale, a surprins şi accidentat uşor un minor, de 5 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, din stânga conducătorului auto. 

Potrivit unor martori ai evenimentului rutier, șoferița este primarul comunei Ion Corvin, Marcela Rădulescu. 

Contactată telefonic, edilul a confirmat pentru ZIUA de Constanța că a fost implicată în evenimentul rutier respectiv și a menționat că este șocată. 

Aceasta a menționat că băiețelul a apărut brusc în fața mașinii și că nu a reușit să evite impactul cu toate că circula cu viteză redusă și a frânat imediat. 

În urma impactului copilul a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului. 

”Am crezut inițial că am lovit un câine, nici nu mă gândeam că este un copil. Sunt foarte șocată. Copilul a ieșit de la grădiniță și probabil a fugit de lângă mama lui. Aceasta a fost alertată de cineva și a venit să vadă ce s-a întâmplat cu băiețelul. Copilul a ajuns la spital, am înțeles că ar avea o mână ruptă. Am dat declarații la poliție. Sunt șocată!” - a declarat pentru ZIUA de Constanța primarul Marcela Rădulescu.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii