Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav pe Valea Oltului. O autoutilitară și un autoturism, implicate. Sunt mai multe victime

ro

08 Nov, 2018 13:55 1370 Marime text
Trei persoane au fost rănite, joi la prânz, într-un accident, după ce o autoutilitară s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN7, una dintre victime rămânând încarcerată, potrivit Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, citat de Agerpres.ro

"Accidentul s-a produs în localitatea Călimăneşti, la km 191. O autoutilitară înmatriculată în Vâlcea, care se deplasa pe sensul Sibiu -Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe sensul opus de mers, posibil pe fondul oboselii, lovind frontal un autoturism", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.


În urma impactului dintre cele două autovehicule, şoferiţa autoturismului a rămas încarcerată, pentru scoaterea ei din maşină fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare, iar alte două persoane din autoutilitară au fost rănite uşor, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

"La faţa locului s-au deplasat două salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi o ambulanţă SMURD, toate cele trei victime fiind transportate către unităţi spitaliceşti. Persoana încarcerată are multiple traumatisme, dar este conştientă", a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.


Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră de la producerea accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii