Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav pe DN 7 în județul Arad. Un microbuz de călători și un autotren implicate. Sunt mai multe victime (galerie foto)

ro

22 Jan, 2019 07:09 1792 Marime text
Mai mulţi oameni au fost răniţi, marţi, după ce un microbuz în care se aflau 16 pasageri a intrat în coliziune cu un TIR pe DN7, în localitatea arădeană Lipova, informează Agerpres.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat pentru AGERPRES că în microbuz există şi persoane încarcerate, astfel că la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor din Arad şi din localităţi învecinate.

Traficul pe DN 7 este complet blocat în zona producerii accidentului. 

Din primele informații în microbuzul implicat în accident erau 16 persoane, dintre care patru au rămas încarcerate. Din păcate pentru șoferul microbuzului nu s-a mai putut face nimic fiind declarat decedat. 

UPDATE: 

Potrivit ISU ARAD, la fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare mică de la Arad, o descarcerare mică de la Bârzava, un echipaj SMURD C de la Arad, SMURD de la Vladimirescu, SMURD de la Birchis, 2 ambulanțe tip B de la SAJ și serviciul voluntar pentru situații de urgență de la Lipova. 

În urma accidentului patru persoane au rămas încarcerare din care una decedată. 

Sursa foto: ISU Arad
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii