Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident, la intersecţia Chiliei cu Soveja, în Constanţa. Coliziune între un motor şi un autoturism. Motociclistul mort

ro

02 Sep, 2014 02:15 5359 Marime text
accident la intersectia chiliei cu soveja in constanta coliziune intre un motor si un autoturism motociclistul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ramona 08 Sep, 2015 01:25 stati linistiti oameni buni nu conteaza ca suntem pe 2,4 sau mai multe roti .toti ne ducem in acelasi loc si nu mai spuneti atat despre motociclisti ca nu numai ei sunt vinovati sunt si masini tunate care urla in fiecare vara la biserica de lemn langa lac nu mai vorbiti in necunostinta de cauza.auzi sau gasit sa comenteze iar acest om a murit nevinovat ca celalalt a pierdut controlul si la tarat atata drum sub masina . va rog frumos motociclisti sau conducatori auto sau pietonii toti suntem oameni si avem o singura viata
  • Robert 08 Sep, 2014 10:19 Dumnezeu sa-l ierte dar a primit ce a meritat. Am trecut de nenumarate ori pe acea strada pentru ca locuiesc in zona si de nenumarate ori a trebuit sa-mi linistesc copilul mic pe care-l duc in carut pentru ca s-a speriat atunci cand un descreierat cu motorul turat la maxim a trecut pe langa noi. Era inevitabil sa nu se ajunga la asa ceva, niste descreierati care nici macar instinctul de conservare nu-l mai au. Bine ca nu a mai murit si altcineva in afara de motociclist, de regula mai omoara si alti oameni nevinovati pentru teribilismele lor, asa ca bine ca s-a intamplat doar asa. Bine ca functioneaza selectia naturala.
  • constantean 02 Sep, 2014 08:17 ora 01,56 noaptea - ora de varf la care motociclistii isi tureaza motoarele la maxim si prin centrul orasului. alo, politia, chiar nu stiti ce fac astia prin oras noaptea? bine ca dati amenzi ziua pentru centura, cand se merge cu 30 la ora! de ce nu se pun limitatoare de viteza, sa le mai potoleasca adrenalina, ca uite ce se intampla ?!