Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav la Ghermăneşti. Un motociclist a intrat într-un grup de pe marginea şoselei

ro

06 Sep, 2014 18:16 8043 Marime text
Trei oameni au murit, la Ghermăneşti, judeţul Ilfov, unde un motociclist a intrat într-un grup de şase tineri care se aflau pe marginea drumului.
Acul motorului s-a blocat la 240km/h, potrivit romania tv.


Trei bărbati au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă după ce au luat parte la o cursă ilegală de motoare, în localitatea ilfoveană Ghermăneşti.
Vinovat de accident este unul dintre cei morţi.
Se afla pe o motocicletă când a pierdut controlul şi a intrat într-un grup de oameni, informează România TV.

Cursa ilegală a avut loc vineri noaptea, pe drumul ce leagă Ghermăneşti de autostrada Bucureşti-Ploieşti.

Autorul măcelului avea 240 km/h, când a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un grup de oameni ce veniseră să asiste la cursa ilegală.

Doi dintre spectatori, ambii în vârstă de 25 de ani, au murit pe loc, în timp ce făptaşul a murit la spital.

Tot la spitalul Floreasca au fost transportate alte două persoane care acum se află în stare foarte gravă.

Prima are lovituri la cap şi torace şi membrele inferioare fracturate, iar a doua are fracturi multiple atât la picioare, cât şi la mâini.

Vroia să impresioneze o fată aflată pe motor

Potrivit Protv, nul dintre cei decedati este Adrian, un tanar care ar fi implinit 25 de ani peste doua saptamani. Adrian si trei prieteni se aflau intamplator in acea zona, cand motocicleta care venea pe o roata, dupa cum spun martorii, i-a lovit.
Medicii i-au operat pe cei doi pacienti vineri seara, iar unuia i-au amputat un picior.
Martorii spun ca pe motocicleta, in spate, se afla si o tanara, iar motociclistul ar fi vrut sa o impresioneze.






























Antena3.ro: Patru morţi

Un motoclist care încerca să facă o cascadorie, la o întâlnire cu mai mulţi pasionaţi de motoare, a greşit şi i-a lovit pe cei care îl priveau. Avea o viteză de 240 de kilometri la oră. Bărbatul a murit pe loc, la fel şi prietena lui care se afla cu el pe motor. De pe margine, patru oameni au fost loviţi. Doi au murit pe loc iar doi sunt la spital, în stare gravă.

Motocicliştii şi-au dat întâlnire undeva la ieşirea din localitatea Ghermăneşti, pe Autostrada A3. La un moment dat, unul dintre ei a încercat să facă o cascadorie, dar a scăpat controlul motorului şi a intrat în grupul de spectatori care priveau de pe margine.

"S-a ridicat pe o roată, nu i-a văzut, când a pus motorul jos a intrat direct in ei", a declarat un martor la tragedie.

Motociclistul si prietena lui care statea in spate au murit pe loc. Alti doi oameni de pe margine au murit in momentul impactului. Unul dintre ei urma sa împlinească peste două săptămâni 25 de ani.
Alţi doi oameni au fost ajuns la spital în stare critică.
Famiile celor morţi se pregătesc acum de înmormântare.

Comentarii pe forumul motociclism.ro

Eu am inteles ceva de o cursa ilegala.
"A intrat cu motocicleta in cateva persoane.fiind ingramadeala(si abia ce ajunsesem acolo)au mai fost si altii loviti de motorul care a zburat.din cate stiu eu,2 pers sigur au murit la cateva min dupa incident.una dintre victime nu mai avea corpul intreg,salvarea neputand lua corpul de acolo.cea de a 2 a victima care a murit avea piciorul stang si o parte din corp sfartecata.o a treia persoana lovita grav dar constienta avea probleme la picioare.motociclistul langa care am stat ceva timp nu era constient si respira greu dar cei de pe ambulanta l-au stabilizat.si inca cateva persoane cu picioarele rupte"
Alt comentariu: "Motociclistul s a intors dupa cursa pe contrasens pe o roata si a pierdut o. Ady s a stins primul lovindu l in plin. Doua fete moarte. Rares vhr picioarele varza :((. Ce a fost aseara nu am mai vazut demult. Si la petrom pe centura era super full si inca un accident si acolo. La brico nebunie. A fost o noapte f incarcata. Eu unul nu mai merg in viata mea la ilegale. Sfat si pt altii. Ce s a intamplat cu Ady si rares ne a terminat..."

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristi 09 Sep, 2014 01:47 Am ajuns cu smurdu si am preluat pe motociclist l-am dus la Ellias nu am vazut nici o fata curios.