Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început Bacalaureatul 2014 Doi inspectori şcolari şi o profesoară ridicaţi, în această noapte, pentru mită

ro

30 Jun, 2014 04:43 2382 Marime text
bacalaureat 2014Doi inspectori şcolari şi o profesoară din Arad au fost ridicaţi de procurori, în noaptea de duminică spre luni, fiind suspectaţi că au primit mită pentru a ajuta absolvenţi de liceu să promoveze bacalaureatul.

Potrivit mediafax, reţinerea a avut loc după ce în urma unor percheziţii la locuinţele lor au fost găsite liste cu nume şi mii de euro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au descins la locuinţele a doi inspectori şcolari şi la domiciliul unei profesoare, ridicând mai multe probe într-un dosar de trafic de influenţă la bacalaureat, după ce suspecţii ar fi primit bani în schimbul promisiunii că vor ajuta mai mulţi candidaţi să promoveze examenul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorul de caz Codrin Gavra a declarat corespondentului MEDIAFAX că cercetările au început în urma unui denunţ, iar SRI a sprijinit această anchetă.

“Din informaţiile existente rezultă că cei trei au promis că vor facilita obţinerea notelor de trecere la bacalaureat”, a spus procurorul Codrin Gavra.

Procurorii i-au ridicat pe cei trei pentru audieri, urmând să decidă dacă aceştia vor fi reţinuţi pentru 24 de ore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii