Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai vreu si eu niste taximetristi de astea

ro

14 Mar, 2011 22:07 1898 Marime text
taxi-200x148.jpgCred ca ceea ce mi s-a intamplat mie acum doua seri s-ar putea descrie printr-o culme; "culmea taximetristului: sa iti ia mai putin decat face cursa".

Am mers de foarte multe ori cu taxiul de la Casa de Cultura pana acasa, cursa care de regula face intre 12-14 Lei . Ultima data nu stiu cum s-a facut ca cursa respectiva sa faca 11.5 Lei ii intind taximetristului 15 Lei la care el imi spune: "Lasa doar 10 lei". A fost pentru prima data cand am auzit asemenea cuvinte de la un taximetrist de regula se intampla invers eu ii dadeam ceva mai mult si ziceam eu: "Lasati asa". Nu stiu care sa fi fost motivul, poate pentru ca era tanar (undeva la 24-26 de ani), pentru ca am intrat in dicutii cu el pe diverse teme sau e doar o strategie de marketing de a lui pentru a-si atrage clienti?
Nu stiu ce a vrut sa faca taximetristul respectiv dar garantat daca il mai vad cu el voi merge.

Eu nu pot sa inteleg un lucru cum se poate ca pentru acelasi traseu, acelasi pret si aceeasi ora suma platita sa fie diferita, inteleg o diferenta mica acolo dar de la 11.5 pana la 14 e totusi o diferenta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii