Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Analistul Radu Tudor nu-si gaseste locul

ro

14 Jan, 2010 02:41 5606 Marime text

radu_tudor_1.jpgS-a vorbit despre el că ar fi fost propunerea pesediştilor pentru a ocupa o funcţie în cadrul Consiliului Naţional de Apărare dar ceva nu a funcţionat. Acum acelaşi Radu Tudor, constănţean la origini, se află în graţiile liberalilor. Oamenii senatorului Puiu Haşotti şi ai deputatului Gheorghe Dragomir ar vrea să meargă cu Tudor în anul 2012 candidat la scaunul de primar al Constanţei. Numai că liberalii par rupţi de orice realitate dacă îşi imaginează că alegând un om care apare zilnic pe sticlă poate aduce suficiente voturi pentru a fi instalat în fruntea municipalităţii. Electoratul constănţean a fost mereu atipic dovadă stă şi alegerea lui Radu Mazăre în ultimii nouă ani. Pe de altă parte, sursele mele mi-au spus că oricum Radu Tudor îşi doreşte să facă un asemenea pas chiar şi din postura de candidat independent. Nu ştiu la ce se gândeşte Radu Tudor când are în calcul această variantă însă nu cred că are vreo şansă, chiar dacă ar fi susţinut de un partid puternic. Radu este absolvent al Şcolii Superioare de Jurnalistică, licenţiat mass-media, dar şi al Universităţii Naţionale de Apărare Carol I.

Sursa: stiri-neconventionale.blogspot.com

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicolae 11 Feb, 2012 08:04 Fiecare om are sansa lui .
  • dragos 30 Oct, 2011 19:44 am fost intre 1987-1990 la sibiu ca militar.nicu ceausescu era prim.atunci militarii erau militari biserica era biserica.acum pt. generatiile viitoare ce ..suntem ne- trebuie mult trecutul.istoria este istorie dar cei intetelepti pot sa vada si cele bune si cele rele .cu stima.
  • gheorghe georgel 16 Oct, 2011 18:00 in legatura cu mult mediatizatul accident al lui huidu. pot sa spun ca indiferent de marca masini si cit de performanta este in sisteme de siguranta,ia depinde de reactiile celui care o conduce,adica de om. nu masina este de vina ci omul.responsabil este huidu
  • ALEXANDRU 09 Nov, 2010 20:00 Sunt profesor cu gr I, astazi s-a facut un abuz, guvernul boc a indraznit sa ne mai ia 25% din banii de concediu, oare pe ce lume traieste Boc. PAI DIN 1395 DUPA PRIMA TAIERE AM RAMAS CU 830, AZI A MAI LUAT INCA 25% SI AM RAMAS CU 600, OARE MAI PUTEM SUPORTA NESIMTIREA
  • alin 22 Oct, 2010 19:50 Cred ca se bucura pdl-ul,gresiti d-lor de la pnl si veti pierde lupta cu totii daca nu vedeti adevaratul dusman,si incepeti sa va faceti deservicii in opozitie,in acest moment inteleg ca pdl ramane vesnic,voi nu sunteti uniti iar populatia va va taxa asa cum meritati.Poate ca este mai bine nici voi nu stiti decat taxe si impozite,nu mai pozati in alba ca zapada.Poate nu intelegeti,dar pt voi opozitia, inca nu a inceput campania,iar la butoane este pdl nu psd.cu cine va luptati voi?
  • alin 22 Oct, 2010 19:43 Buna seara d-le Tudor,inca o data a-ti demonstrat ca vedeti lucrurile dincolo de aparente.Nu mi-a placut Dana Grecu azi..pnl-ul se vede deja in competitie cu psd?
  • Sica a lu* Orban 15 Jan, 2010 16:19 Dupa 3 ani in care a fost mina dreapta a lui Gadea,e greu sa mai poata face si altceva.Pe o asa perioada intervin sabloane,reflexe,poate chiar deprofesionalizare si e mai greu sa-ti gasesti locul.Dar nu e imposibil sa si-l gaseasca;depinde de grosimea obrazului.
  • karadeniz 14 Jan, 2010 13:24 Are şanse destul de mari. Pană la următoarele alegeri romanii işi vor schimba mult opiniile politice.