Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana avea cam o suta de voturi in fata lui Ponta. Ponta cam avea culoarea lui Vanghelie

ro

22 Feb, 2010 00:25 973 Marime text

Asta se vorbeste pe holul plin de fum de la Romexpo, unde se agita Vanghelie de zor sa tina sub observatie urnele. Geoana cistiga. Asa zicea si el mai devreme, cind a venit sa vorbeasca cu poporul. La o suta de voturi distanta, maxim 300. Dar si un vot in plus ar fi bun. Oricum, oamenii s-au saturat pina in git de Congres, de-abia se tin pe picioare de oboseala si nici nu mai vor sa auda de turul al doilea, care le-ar lungi chinul pina spre dimineata.

Declicul in favoarea lui Geoana s-a produs dupa o discutie intre Geoana, Vanghelie si Diaconescu, care a avut loc intr-o incapare alaturata. Dupa ce au iesit de acolo, Diaconescu a anuntat ca se retrage in favoarea lui Geoana. Lui Ponta i-a cazut falca in masa prezidiului si a capatat o culoare vinetie de suparare.

Hrebenciuc s-a carat la meciul Stelei, lasind in urma o groaza de zvonuri, ba ca il sustine pe Geoana, ba ca pe Ponta. Bacaul votase deja, si se pare ca a votat cu Victoras.

Geoana si Vanghelie de-abia se tineau pe picioare de nesomn. Azi noapte au facut noapte alba la nesfirsite negocieri. Culmea, Iliescu, care fusese si el la aceleasi discutii, era vioi ca bateria Duracell.

Sursa: realitateamea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii