Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:28 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La 86 de ani, luptă pentru România! Robert Turcescu i-a luat un interviu emoţionant Veronicăi Negreanu, din Constanţa (video)

ro

03 Dec, 2016 12:23 2848 Marime text
Robert Turcescu, candidat la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie din partea PMP Constanţa, într-o ipostază rar întâlnită: cu flori în mână, în faţa casei unui om extraordinar, Veronica Negreanu, din Constanţa. Întâlnirea dintre cei doi a luat forma unui interviu emoţionant.

La 86 de ani, Veronica Negreanu are dorinţe frumoase pentru ţara ei, pentru români.

„Aş vrea să rămânem români adevăraţi. (...) Hai să ne ridicăm. Vreau din suflet, ţara noastră să fie exemplu în lume, cea mai frumoasă”, a spus Veronica Negreanu în interviul realizat de Robert Turcescu.


La crosul organizat de 1 Decembrie, la Constanţa, a luat startul şi Veronica Negreanu, care l-a impresionat pe Robert Turcescu. Cu un spirit tânăr şi o voce caldă, Veronica Negreanu se poate mândri cu multe, dar mai ales cu o sufragerie plină cu trofee şi medalii.
 

„Mi-e greu să vă spun în cuvinte ce simt. Şi, credeţi-mă, ziariştii, chiar şi atunci când sunt pe cale să devină oameni politici, recunosc cu greu că sunt momente în care pot rămâne fără cuvinte. Dar când veţi vedea interviul de mai jos sunt convins că mă veţi înţelege.
Chiar de-ar fi ca din campania electorală să rămână doar acest interviu şi tot cred că a meritat să trăiesc tot zbuciumul acestor zile. Faceţi-va cadou o lecţie de viaţă în douăzeci de minute urmărind interviul cu doctoriţa Veronica Negreanu din Constanţa”, a scris, pe Facebook, Robert Turcescu.
Foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii