Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:28 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Muhscină Schimbarea de la PNL Constanța a generat un bulgăre care a fost preluat și la nivel național de colegii liberali

ro

04 Nov, 2016 13:16 2118 Marime text
Consilierul județean George Muhscină, manager de campanie al Filialei PNL Constanța, consideră că  liberalii au înțeles pe deplin nemulțumirea electoratului și au acționat în consecință pentru a le oferi acestora cea mai bună ofertă politică și o alternativă reală la PSD.

„Schimbarea pe care a cerut-o electoratul se regăsește la PNL Constanța, prin noutatea tuturor candidaților aflați pe lista pentru alegerile parlamentare. Schimbarea de la Constanța a generat un bulgăre care s-a preluat și la nivel național și s-a ajuns la 60% oameni noi pe listele PNL”, a declarat consilierul județean.

 
Liberalul George Mushcină a precizat că cei care se regăsesc pe listele PNL Constanța sunt profesioniști recunoscuți în domeniile lor de activitate.
 

„Nu știu dacă mai găsiți undeva doi decani și un fost rector de la universități diferite pe listele propuse pentru Parlament. De exemplu, pe lista PNL Constanța pentru Senat se află Mihnea Claudiu Drumea, decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice a Universității „Spiru Haret”, și Costel Stanca, decan al Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul UMC Constanța. Pe aceeași listă se află și amiralul (r.) Vergil Chițac, care până la începutul acestui an a fost rector al Academiei Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța”, a precizat consilierul județean George Muhscină.

Acesta a amintit și faptul că PNL Constanța are 50% femei pe locurile eligibile: „Noi avem 50% cotă de gen, deși cea sugerată era de 30%”.
 
Managerul de campanie al PNL Constanța i-a îndemnat pe alegători să vină la vot, indiferent de opţiunea pe care și-o vor exprima: „Cei de la PSD vor o prezență redusă la vot pentru că numai așa pot câștiga alegerile. Eu sper ca PSD să aibă o surpriză. Sper ca oamenii, indiferent pe cine votează, să se prezinte la vot”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii