Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:14 26 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un supleant cam alintat… Ce avere și interese are viitorul consilier județean PNL Gianina Ionela Topolov? (documente)

ro

28 Feb, 2018 00:00 4200 Marime text
Următorul supleant de pe lista de aleși județeni PNL este o femeie de afaceri, cu vechime printre liberali. În urma demisiei din calitatea de consilier județean a lui George Muhscină, locul acestuia urmează să fie luat de Gianina Ionela Topolov. Dacă își va da acordul, pentru că „deocamdată nu m-a contactat nimeni de la partid să-mi comunice că s-a vacantat un mandat de consilier“, așa cum a declarat.
 
Președintele organizației județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a precizat că mai este timp pentru o discuție cu cea care de drept ar trebui să devină consilier, cu mențiunea că, „în momentul depunerii candidaturii, se presupune că fiecare candidat își dă acordul și pentru exercitarea mandatului“.
 
Presupunând că doamna viitor consilier este de modă veche și îi place să fie curtată, momentul poate fi depășit, în mod fericit.
 
Totuși, cine este Gianina Ionela Topolog?
Din declarația de avere și declarația de interese depuse odată cu candidatura, respectiv în 2016, reiese că Topolov este director la SC Snow Clean SRL și asociat la SC BCA Prefab SRL. Împreună cu familia, deține un teren intravilan, dobândit în 2006, două apartamente în municipiul Constanța, dar și două autoturisme, marcă internațională. În 2015 a înstrăinat către EMSI SRL un teren contra sumei de 203.234 de lei, dar și un imobil în valoare de 20.000 de lei.
 
Gianina Topolov deține și un card bancar, pe care agonisise în 2016 doar 21.000 de lei, și are pe numele său un credit ipotecar scadent în 2038, în valoare de 84.750 de euro. Menționăm că am încercat să aflăm direct de la sursă și câteva elemente legate de CV-ul viitoarei consiliere, însă aceasta a refuzat să furnizeze orice tip de informații până în momentul în care mandatul său va deveni realitate!
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Gianinei Ionela Topolov, supleant pe listele PNL Constanța pentru Consiliul Județean.

Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii