Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:06 20 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AU MAI RAMAS 7 ZILE PANA CAND AEROMANIA REVINE PE PLAJA DIN MANGALIA! (galerie foto)

ro

13 Aug, 2009 19:24 2054 Marime text

_7099391.jpgSpectacolul aviatic AEROMANIA powered by ASTRA Asigurari, organizat de compania Regional Air Services - Aerodrom Tuzla - in parteneriat cu ASTRA  Asigurari revine,  pe 22 si 23 august,  deasupra plajei din Mangalia - in acelasi loc ca si anul trecut, in zona terasei Laguna.

Spectacolul este oferit gratuit turistilor si este dedicat atat celor care isi petrec vara pe litoralul romanesc si care cauta alternative de divertisment, cat si iubitorilor aviatiei si sporturilor extreme.

Aflat la a patra editie, AEROMANIA a devenit definitiv, din anul 2008, un eveniment al orasului Mangalia.

Pentru ca Mangalia nu a fost un oras cu o traditie in ceea ce priveste show-urile aeriene, companiile Astra Asigurari si Regional Air Services - Aerodrom TuzlaASTRA Asigurari si-au asumat misiunea de a familiariza publicul cu domeniul aviatiei sportive intr-un mod placut si captivant. si-a reconfirmat astfel interesul pentru mitingurile si concursurile de aviatie, devenind partenerul oficial numarul 1 al AEROMANIA - si un partener important pentru organizarea de evenimente de imagine si responsabilitate sociala.

Sprijinul Primariei Mangalia pentru planificarea evenimentului face parte din campania de imagine asociata derularii investitiilor in directia modernizarii plajei si a infrastructurii, care transforma acest oras intr-o alternativa pentru vacante, favorizandu-l in competitia cu celelalte statiuni.

In 2009, AEROMANIA - powered by ASTRA Asigurari - ii aduce din nou impreuna pe cei mai buni piloti romani si straini, intr-un cadru care lasa pilotilor libertatea de a propune un program demonstrativ potrivit aeronavelor si abilitatilor lor de a pilota.  

Vedeta de anul acesta va fi, din nou, multiplul campion mondial si recordmen Jurgis Kairys, alaturi de care sunt asteptati, si de data aceasta, Zoltan Veres - cel care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare numar de tonouri efectuare succesiv, Ali Ozturk - cu celebrul avion biplan Purple Violet, Iacarii Acrobati si multi altii - artisti pe care publicul de la Mangalia a invatat sa ii aprecieze.

In afara acestora, spectatorii de pe plaja Laguna vor putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, lansarile de parasutisti - coordonate de campionii Adrian si Cristina Constandache si o demonstratie de zbor de parapanta.

ASTRA Asigurari este tot Numarul 1 in piata romaneasca a asigurarilor de aviatie si a raportat la finele semestrului I 2009 o crestere a volumului primelor brute subscrise de 62% fata de perioada similara a lui 2008. De asemenea, compania a inregistrat o crestere de 315% la asigurarile de cladiri/bunuri si de 69% pe segmentul auto Casco comparativ cu semestrul 1 2008. Totodata, compania ASTRA Asigurari a inregistrat in primele 6 luni un profit in valoare de 5.389.008  RON, pastrand trendul ascendent al primului trimestru 2009.

ASTRA Asigurari este unul din jucatorii cei mai importanti din piata romaneasca de profil, si, totodata, cea mai importanta companie de asigurari din Romania cu capital si actionariat preponderent autohtone. Capitalul social al companiei se ridica la cifra de 55 mil. EUR. Compania este lider de piata la asigurari maritime si de aviatie, asigurator important pe segmentele property si auto, jucator de traditie pe segmentul RCA.

Regional Air Services este compania full service in aviatia generala care detine primul si cel mai performant aerodrom privat din Romania, prima scoala privata pentru piloti amatori (PPL) si prima scoala pentru piloti profesionisti (CPL si FTO) acreditata ICAO, scoala de parasutism si care efectueaza pentru un portofoliu important de clienti zboruri publicitare, de agrement sau aerotaxi cu avioane sau elicoptere.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Cristina Mitchievici

Mob:   0766 256 721
0754 070 551
cristina.mitchievici@regional-air.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii