Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AeRomania 2010

ro

05 Aug, 2010 17:07 1913 Marime text

 

CONFERINTA DE PRESA

AeRomania 2010
Regional Air Services – aerodrom Tuzla readuce pe litoral, cu ajutorul sponsorilor, unul dintre evenimentele aviatice care si-au castigat popularitatea printre turisti: AeRomania.

 Airshowul are loc pe 7-8 august intre orele 11.00 so 14.00 deasupra plajei din zona hotelului REX din Mamaia.
Si anul acesta, la Aeromania se intalnesc cei mai buni piloti romani si straini.
In deschiderea evenimentului, publicul va putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, iar programul va fi “presarat” cu lansari de parasutisti.
Iacarii Acrobati vor oferi zboruri demonstrative la doar 100 - 800 de metri de nisip. Gratie prieteniei lor cu Jurgis Kairys - multiplul campion european si multiplul campion mondial la acrobatie care face, din 2007, in fiecare an, senzatie la Mamaia, cei trei Iacari vor oferi publicului si celebrul numar intitulat “Air Bandits”.
Invitatul de onoare, Jurgis Kairys este, in primul rand, un mestru in acrobatie freestyle. El si-a proiectat propria aeronava, Juka, a inventat noi manevre acrobatice – precum “Roata lui Kairys” sau “Micul Loop” si este primul pilot care a reusit sa faca o “Cobra” cu un avion cu o singura elice.
Svetlana Kampania este femeia-pilot care a incantat publicul in cadrul etapei  campionatului de acrobatie aviatica de la Mamaia din 2009.
O alta surpriza este participarea lui Francesco Fornabaio – aflat pentru prima data in Romania.
 Aeroclubul Romaniei va participa cu doua aeronave de tip Zlin si o Extra 300.
AeRomania 2010 este modul in care echipa aerodromului Tuzla isi reafirma respectul pentru publicul sau, format din turisti si iubitori de aviatie din toata lumea.
Contact:
Cristina Mitchievici

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii