Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziția "Aero Friedrichshafen" în orașul Zeppelinului

ro

15 Apr, 2015 12:07 668 Marime text

Regional Air Services Tuzla merge la expoziția "Aero Friedrichshafen" în orașul Zeppelinului.

Orașul unde a fost construit primul dirijabil găzduiește, din nou, o expoziție aviatică de amploare. Profesioniștii de la Regional Air Services Tuzla participă alături de companii din 35 țări la "Aero Friedrichshafen", în Germania.

Zeppelinul face parte din istoria aviației, iar orașul în care primul dirijabil a fost construit de către Graf Zeppelin găzduiește acum un târg pentru aviația generală. Regional Air Services va fi prezentă la această expoziție pentru a-și prezenta serviciile, în perioada 15 - 18 aprilie. 

"Numărul mare de studenți străni care își iau licența la Școala de Pilotaj de la Tuzla, județul Constanța, ne-a dat încredere în resursele noastre. Mergem la Aero Friedrichshafen pentru a le spune europenilor că la Aeroportul Tuzla se nasc piloții de cursă lungă, dar și că oferta noastră este una tentantă din punct de vedere financiar", a declarat Cristina Mitchievici, Directorul Comercial al Regional Air Services. 

Compania românească de la Tuzla va fi prezenta la stand-ul 127 din Hala A7 - alături de alte companii și organizații din România cu care are o bună colaborare, printre care PilotShop și Regional Air Suport. Totodată, RAS Tuzla sponsorizează participarea echipei de studenți care a realizat mult-așteptata harta VFR (Visual Flight Rules) a României. 

Regional Air Services va oferi în acest an informații și despre Școala de Supraviețuire pe Mare de la Tuzla, precum și despre serviciile de întreținere și operare aeronave sau despre cele de transport charter. Reprezenții RAS la Aero Friedrichshafen sunt Directorul Școlii de Pilotaj de la Tuzla, Marius Rădulescu și instructorul de zbor Bogdan Sorescu. 

Detalii despre Aero Friedrichshafen găsiți pe aero-expo.com
Detalii despre Regional air Rervices gasiti pe regional-air.ro și pe pagina de Facebook RAS Aeroport Tuzla

Ti-a placut articolul?

Comentarii