Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Logistic Park – solutia pentru dezvoltarea unei afaceri in partea de sud-est a tarii.

ro

19 Jul, 2010 18:34 3167 Marime text
promo_logistik_park.jpgLogistic Park S.A., situat în Constanţa pe strada Industrială, nr. 6, se întinde pe o suprafaţă de 14,7 hectare şi oferă pentru închiriere hale industriale destinate logisticii şi industriei uşoare.

Pentru localizarea şi dezvoltarea unei afaceri în partea de sud-est a ţării, Logistic Park pune la dispoziţia clienţilor teren cu toate utilităţile şi infrastructura necesară dezvoltării construcţiilor industriale, de depozitare şi comerciale.

Cu o suprafaţă totală construită estimată la 55.000 metri pătraţi, Logistic Park este unul dintre cei mai importanţi furnizori de spaţii de depozitare şi industriale din estul ţării.

Construcţiile industriale furnizate de Logistic Park îndeplinesc standarde înalte de calitate şi oferă, opţional, dotări suplimentare conforme nevoilor clienţilor.

Terenul pe care Logistic Park se dezvoltă se află în raza administrativă a Primariei Constanţa. Regimul de înălţime maxim permis prin PUD-ul aprobat este de 16 - 18 m, procentul maxim de ocupare al terenului cu construcţii (POT) este de 60%, iar coeficientul de utilizare a terenului (CUT) este de 1,4.

Logistic Park deţine un portofoliu bogat ce include clienţi de prestigiu din România şi reprezintă o soluţie pentru aceia care doresc să-şi localizeze şi să-şi dezvolte o afacere în sud-estul ţării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii