Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Callatis Therm SA a intrat în insolvență! Printre asociați, Consiliul Local al Municipiului Mangalia

ro

03 May, 2023 16:08 2645 Marime text
Palatul de Justiție din Constanța

Tribunalul Constanța a dispus azi, 3 mai 2023, deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva Callatis Therm SA!
 
Decizia a fost luată la solicitarea avocatului Ionel Spătaru, fostul director al Oficiului pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța.
 
Tribunalul a desemnat provizoriu în calitate de administrator judiciar pe practicianul în insolvenţă MPM Insolvency IPURL, cu sediul în Constanţa.
 
Oficial!
 

„Respinge contestaţia formulate de pârâta-debitoare Callatis Therm SA, ca neîntemeiată. Respinge cererea de stabilire a unei cauţiuni, ca neîntemeiată. Admite cererea formulată de reclamantul-creditor Cabinet avocat Spătaru Ionel. În temeiul art.72 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitorului Callatis Therm SA Desemnează provizoriu, la cererea creditoarei, în calitate de administrator judiciar pe practicianul în insolvenţă MPM Insolvency IPURL, cu sediul în Constanţa. (..)“, potrivit minutei judecătorești.

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 3 mai 2023, SC Callatis Therm SA are sediul în Mangalia, pe strada Vasile Pârvan, a fost fondată în 2002 și se ocupă de furnizarea de abur şi aer condiţionat.
 
Pentru anul 2021, cu doi salariați, firma a declarat o cifră de afaceri de 0 lei, cheltuieli de 1.169.308 de lei și un profit net de 564.001 de lei.
 
SC Callatis Therm SA este controlată de C&C Wealth Management SRL, 66,66 %, Intertherm SRL, cu 21,11 %, și Consiliul Local al Municipiului Mangalia, cu 12,22 %, potrivit Confidas.ro
 
 Ca administrator apare Silvia Vines.  

Foto cu rol listrativ.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Falimentul F.C. Farul Constanţa, amânat în instanță! Când a fost stabilit noul termen în dosar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii