Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orașul Techirghiol a strălucit

ro

26 Aug, 2013 10:08 2708 Marime text
Ploaie de lumini deasupra orașului Techirghiol, în ultima noapte de sărbătoare!  Show-ul de artificii a întregit tabloul unei petreceri de zile mari, la care, anul acesta,  alături de localnici, au participat, sute de turiști din toate colțurile țării! Pentru unii dintre vizitatori, orășelul de lângă lac a devenit o a doua casă, iar pentru cei care au pășit pentru prima oară aici, a fost o destinație de vacanță cel puțin interesantă!
Nu este nici de mirare, mai ales că, odată cu sărbătoarea orașului, autoritățile au dezvăluit că și-au propus să promoveze orașul Techirghiol pe harta celor mai interesante și căutate destinații de vacanțe din lume. Stațiunea balneoclimaterică Techirghiol este, deja, cunoscută la nivel internațional, iar acesta este doar începutul!  
„Sunt mai multe proiecte acum în derulare, pe partea care înconjoară lacul de la Eforie plecând până dicnolo de băile reci, se va amenaja lacul așa cum ne-am dorit dintotdeauna cu tot ceea ce își doresc turiștii [...] cu intrări în apă, cu alei pietonale, și o să ridice foarte mult standardul Techirghiolului.”, a declarat unul dintre reprezentanții Primăriei Techirghiol.
De la petrecerea orașului nu a putut lipsi edilul Adrian Stan, cel care a pus la cale acest maraton al distracției.
„Este încă un an în care am reușit să ne bucurăm împreună și sper s-o facem de fiecare dată când turiștii vor veni la noi, și de ce nu și pentru noi, pentru că merităm. Spectacolul a fost foarte bine primit de public, iar numărul celor prezenți a depășit pe cel din anii trecuți.”, a declarat primarul orașului Techirghiol, Adrian Stan.
Petrecerea s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, un moment încărcat de emoție pentru cei prezenți.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii