Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Managementul integrat al deșeurilor, un program vital pentru Tulcea

ro

03 Sep, 2014 13:34 1864 Marime text
Proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Tulcea” a fost la un pas de a fi reziliat. Acum, programul derulat de Consiliul Județean Tulcea a devenit cel mai important și consistent pentru oraș. Valoarea totală a proiectului are o valoare de 100 de milioane de lei.
Este vorba de un proiect vital pentru judeţul Tulcea. Programul „Sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Tulcea” a fost foarte aproape de a fi reziliat în 2012, dar pentru că nu a fost abandonat, acum a ajuns cel mai mare proiect al Consiliului Judeţean.
Pe componente acest proiect are 12 contracte dintre care trei sunt contractate şi alte cinci se află în evaluare.
În plus, mai sunt două contracte nelansate, pe care președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu a decis să le lase la urmă. Este vorba despre achiziţia unui împingător şi a două barje de transport deşeuri,  pentru care licitaţia se va relua în luna octombrie.
Valoarea proiectului este de peste 30 de milioane de euro, iar din cauza sumei foarte mari, Consiliul Judeţean a aprobat în ultima şedinţă contractarea unui credit de 20 de milioane de lei care va asigura fluxul acestui proiect.

Sursă foto: obiectivtulcea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii