Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O noua Clinica de Medicina Estetica in Constanta!

ro

12 May, 2010 18:21 16983 Marime text

dr-iancu_constanta.jpgVrei să scapi de riduri, cearcăne şi de toate imperfecţiunile feţei ? Soluţia o găseşti la Luxury Aesthetics, noua Clinică de Medicină Estetică din Constanţa, deschisă pe strada Soveja, nr.55A, bloc 59A, vis-à-vis de galeriile Soveja. Aici, vine în întâmpinarea tuturor dorinţelor tale de schimbare Doctorul Morad Iancu, care, prin calificarea profesională şi experienţa acumulată în medicină estetică în clinici internaţionale de prestigiu din Israel şi Statele Unite, este pregătit să ofere consilierea şi suportul medical de care are nevoie orice persoană care doreşte o îmbunătăţire a aspectului fizic cu un rezultat natural.

Un aspec fizic ce emană frumuseţe şi sănătate va atrage întotdeauna zâmbete, iar perioada avansată din punct de vedere tehnico-ştiinţific în care ne derulăm existenţa ne pune la dispoziţie toate secretele medicinei pentru a obţine perfecţiune. De avantajele acestor secrete dispune Clinica Luxury Aesthetics din Constanţa care te ajută să fii cu un pas mai aproape de perfecţiune şi naturaleţe !

Apariţii în presa centrală a serviciilor oferite de Dr. Morad Iancu:

www.mayra.ro (Mayra. Ghidul tău beauty de primăvară): "Dr. Iancu Morad este unul dintre cei mai solicitati medici din domeniul medicinii estetice, cu interventii realizate pe numerosi actori, modele, prezentatoare TV sau elita sociala din Romania.

Dr. Iancu se adreseaza in special acelor pacienti ale caror cerinte sunt foarte exigente in ceea ce priveste dorinta de a avea un rezultat natural, insa totodata nefiind indiferenti in ceea ce priveste detaliile, calitatea serviiciilor oferite precum si a materialelor folosite.

Pentru ca isi doreste sa ofere servicii de lux pacientiilor sai, materialele folosite de catre Dr. Iancu Morad sunt de cea mai buna calitate, produse de ultima generatie, excluzând folosirea unor produse utilizate in mod obisnuit de alte cabinete estetice. Cand vine vorba de sanatate si aspect fizic, putem considera ca nu exista compromisuri in aceasta privinta. Astfel, un timp corespunzator alocat consultatiei fiecarui viitor pacient, pentru a discuta orice dorinta sau neintelegere pe care acesta o are, ajuta la informarea cat mai corect posibila. Foarte multe persoane sunt speriate de ideea de a face o procedura estetica si de aceea Dr. Iancu Morad le reaminteste faptul ca acest tip de interventie nu este o necesitate, ci este o dorinta de a arata cat mai frumos din punct de vedere estetic. Exista o multidine de optiuni valabile privind orice tratament, dar este bine de stiut ca astfel de interventii estetice se realizeaza fara durere, numai cu anestezie locale, atunci cand este cazul si nu vor ramane nici un fel de cicatrici. "

www.frumusete.ele.ro - 09 octombrie 2009, 11.58

"Interventii estetice realizate de Dr. Iancu: Tipuri de tratamente

Modelarea buzelor

Cand vorbim de modelarea sau marirea buzelor, substantele folosite se pot clasifica in 2 categorii: substante de umplere permanente, care nu sunt resorbabile astfel incat rezultatul este permanent si substante de umplere, resorbabile cum este acidul hialuronic (TEOSYAL kiss*) astfel incat rezultatul este limitat la cateva luni - recomandat mai ales pentru persoanele care nu sunt hotarate la un rezultat final de marire a buzelor. Procedura nu este dureroasa, este acompaniata doar de o senzatie usoara de discomfort. Inaintea injectarii substantei se va aplica o crema anestezica sau la pacienti mai sensibili se va anestezia local zona buzelor, dupa care se va injecta substanta de umplere prin tehnici diferite in functie de metoda aleasa. Este o procedura foarte simpla care dureaza doar cateva minute.

*TESOSYAL - castigatorul premiului pentru cel mai bun produs injectabil a anului!!!

Gama TESOSYAL, produse fabricate in Elvetia, cu o gama variata, pe baza de acid hialuronic care cuprinde sapte formule diferite de ultima generatie. Aceste produse sunt biocompatibile si sunt foarte lent absorbite de piele.

Tratarea cearcanelor

Tratarea cearcanelor se realizeaza sub anestezie locala si practic nu este dureros. Zona ochilor este una foarte sensibila, tocmai de aceea, este indicat ca tratamentul sa fie realizat de un medic estetician cu experienta in astfel de proceduri.
Tratamentul este de scurta durata si pacientul se poate intoarce la activitatea sa chiar dupa tratament, nefiind implicate cicatrici sau dureri locale. Datorita disparitiei cearcanelor, rezultatele constau in ochi mai luminosi si o expresie a fetei vizibil intinerita.

Botox
Botoxul actioneaza asupra ridurilor de expresie, (sunt de fapt riduri care se formeaza de-a lungul anilor datorita expresiei repetate a emotiilor de zi cu zi: zambet, suparare, mirare, etc.). Toate aceste expresii sunt de fapt rezultatul contractiei musculature ale fetei, iar in urma injectarii botoxului in anumite regiuni ale acestor muschi acestia se relaxeaza iar ridul nu se mai formeaza.
Rezultatul tratementului cu toxina botulina se mentine intre 4 si 6 luni.

Peeling-ul chimic

Peeling-ul chimic (chemexfolierea sau dermapeeligul) este un tratament nechirurgical, complex, mai precis o exfoliere controlata la nivelul pielii care prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde ofera pielii un aspect intinerit atenuand imperfectiunile fetei.
Acest tip de tratament isi are originea inca din antichitate, spunandu-se ca insasi Cleopatra cat si romanii foloseau aceasta metoda aplicand acizi alimentari.
Peeling-ul chimic intreprins de Dr. Iancu este de mai multe feluri: superficial, intermediar, intermediar in 3 etape si adanc.

Mezoterapie

Mezoterapia este un tratament nechirurgical, simplu, si printre altele este folosit si in zona faciala pentru a: imbogati, hidrata, topi grasimea nedorita si a improspata tenul fetei, iar rezultatele sunt spectaculoase. Dr. Iancu Morad foloseste o gama larga de substante active, vitamine cu rol de a stimula si a genera producerea de colagen si elastina, anti-oxidanti-care ajuta sistemul imunitar a pielii, combate radicali liberi de oiygen, saruri si minerale-care imbunatatesc activitatea enzimatica si acidul hialuronic care pastreaza volumul si hidrateaza pielea."

www.feminis.ro: "Tehniciile de corectare a micilor imperfectiuni au atins un nou nivel. Afla in continuare de la Dr. Morad Iancu care sunt terapiile la care poti apela pentru un chip asa cum iti doresti si ce presupune fiecare tratement in parte!

Augmentarea ridurilor - Aceasta tehnica de tratament estetic este considerata ca fiind foarte simpla. Tratamentul cu fillere este neinvaziv (procedura medicala care nu presupune o lezare tisulara si nu este o manevra sangeranda) iar pericolul aparitiei unor complicatii este foarte scazut. In afara rolului de a augmenta, aceste substante sunt folosite si pentru a remodela iregularitati si imperfectiuni din zona faciala si a intregului corp, ba chiar si pentru tratarea cicatricilor. Se pot utiliza pentru toate tipurile de piele, au o structura inerta si sunt foarte bine acceptate de organism iar aspectul va fi natural si estetic.
In tratmentul ridurilor cu ulei de silicon este utilizat un ulei pur de silicon special (silicon-ul este un element natural gasit in nisip, cuart, si roci iar o masa moleculara mica de siliconi formeaza uleiuri) care este injectat prin tehnica micro-picaturilor. Pentru un rezultat bun si fara complicatii sunt necesare între 3 si 5 sedinte de tratament (datorita cantitatii infime de substanta injectate in fiecare sedinta) cu o pauza de 3-4 saptamani între ele.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic - aceasta substanta se gaseste in corp in mod natural mai ales in tesutul conjuctiv, piele si articulatii, dar cu trecerea timpului scade sinteza lui si pielea isi pierde elasticitatea si vitalitatea. Particulele injectate atrag apa (au rol de burete) si aceste molecule de apa sunt responsabile de cresterea in volum. Gelul este injectat sub straturile pielei sub anestezie locala si este practic nedureros."

Pentru a obţine mai multe detalii vă oferim următoarele date de contact:

Dr.Morad Iancu
Adresa web: www.dr-iancu.com


Tel. programari: 0723-17.13.16

Clinica Luxury Aesthetics - Str. Soveja, nr.55A, bloc 59A, vis-à-vis de galeriile Soveja, Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena 25 Apr, 2017 10:44 Va rog daca se poate sa afisati si preturile pentru corectarea cearcanelor si augumentarea ridurilor .
  • udatu elena 10 Jun, 2012 17:32 as dorii sa imi ridic sinii si sa imi fac liposuctie la burtica cam cit mar costa si botux bineinteles as dori raspunsul cit mai repede posibil sa imi faceti calculul multumesc
  • Iulia 06 Feb, 2011 16:54 apropo cat costa corectarea cearcanelor? cine a facut daca poata sa imi spuna va rog...
  • Iulia 06 Feb, 2011 16:52 Eu as vrea o Rinoplastie sa fac si mar interesa cat costa bineinteles operatia facut interior sa scap de sinuzita si sa indrept un pic "nasucul" :) stie cineva face operatia asta in aceasta clinica? si cam costa? multumesc
  • Cristina 25 Jan, 2011 02:50 Eu mi-am marit buzele cu ulei de silicon la dansul, dupa 5 sedinte rezultatul e minunat si foarte natural. Tot dansul mi-a corectat ridurile din jurul ochilor, e un medic foarte bun. Recomand!
  • mariana 02 Oct, 2010 23:28 Fac augumentarea buzelor cu ulei de silicon la dr Morad Iancu.Desi arealizat doua sedinte si nu prea se vede ceva, am totusi incredere in dansu.
  • Natalia 28 May, 2010 16:08 Este super fetelor. Eu mi-am corectat cearcanele si sunt foarte multumita!!!!
  • Alexandra 17 May, 2010 11:29 Il recomand pe Dr Iancu cu toata increderea!