Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omagiu vârstei de aur, adus de Teatrul pentru Copii și Tineret din Constanța

ro

31 May, 2021 00:00 3897 Marime text
  • Sărbătoarea de 1 iunie, celebrată la Teatrul „Căluțul de Mare” din Constanța
În ziua de marți 01 iunie 2021, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, spectatorii de-o șchioapă, dar și însoțitorii lor adulți, se vor putea bucura de mai multe evenimente organizate la Teatrul „Căluțul de Mare” din Constanța.
 
La sediul instituției, din strada Aristide Karatzali, nr. 16, începând cu ora 11.00, micuții sunt așteptați la un spectacol oferit GRATUIT, în această zi specială - piesa adaptată după povestea lui Samuel Marșak, „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”. Muzica spectacolului a fost compusă de regretatul Dumitru Lupu, iar punerea în scenă le aparține lui Lică Gherghilescu și Mc Ranin. Copiii sunt așteptați să o însoțească pe frumoasa și vanitoasa pisică de Angora, în multele peripeții prin care va trece, alături de celelalte personaje: bătrânul motan Vasile, cât și Țapul și Capra, Cocoșul și Găina, Purcica vecină, dar și nepoțeii orfani, cei doi pisoi sărmani, ce trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. In distribuție: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian, Tiberiu Roșu.
 
De reținut că Teatrul „Căluțul de Mare” funcționează, în această perioadă, la o capacitate de 50%, deci intrarea la spectacol se va desfășura în limita locurilor disponibile.
 
De asemenea, tot marți, 1 iunie 2021, se va vernisa în foaierul Teatrului expoziția de grafică și pictură „Omagiu copilăriei”, organizată în parteneriat cu Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța. Expun elevi de gimnaziu și liceu, din cadrul profilului Arte Vizuale.

Expoziția se va desfășura în perioada iunie-iulie 2021, accesul fiind gratuit, conform programului instituției de spectacole.
 
Citește și:

Constanța „Cupa 1 iunie”, activități antrenante pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru cei cu suflet de copil

 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari