Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța culturală Weekend cu povești la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare”

ro

01 Oct, 2021 00:00 3123 Marime text


 
În acest weekend, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” a pregătit două spectacole având ca protagoniști personaje dragi celor mici: Scufița roșie și Capra cu trei iezi.
 
Astfel, sâmbătă, 02 octombrie 2021, începând cu ora 11, micuții spectatori vor putea urmări povestea lui Charles Perrault, pusă în scenă de Valentin Dobrescu, care semnează regia artistică, scenariul și scenografia. Muzica spectacolului a fost compusă de Radu Alin Macovei Moraru.
În distribuție, îi regăsim pe actorii Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Brădescu și Ion Ciolan.
 
 
Duminică, 03 octombrie 2021, tot de la ora 11, nemuritorul Ion Creangă va fi adus în scenă, cu spectacolul „Capra cu trei iezi”. Regia artistică este semnată de Gabriel Apostol, după scenariul lui Cristian Pepino și scenografia Danielei Drăgulescu. Muzica îi aparține lui Dan Bălan, iar actorii care vor evolua îmreună cu păpușile sunt Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.
 
Vă reamintim că, în conformitate cu noile reglementări și având în vedere, că rata infectărilor a depășit pragul de 3/1.000 de locuitori în Municipiul Constanța, accesul spectatorilor cu vârsta peste 12 ani la spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, se va face în următoarele condiții:
– dacă au fost vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete, dovada vaccinării făcându-se prin intermediul CERTIFICATULUI DIGITAL al UE privind COVID, disponibil online, descărcat pe telefon sau în format printat (cod QR);
– dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția respectivă, dar nu mai vechi de 72 de ore;
– dacă prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, dar nu mai vechi de 48 de ore;
– dacă se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării.
 
 
Sursa foto: facebook/calutuldemare
 
Citește și:
Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare“ a afișat programul pentru weekend-ul viitor

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari