Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Naționala de fotbal pe plajă a României s-a calificat la turneul de promovare / menținere în Divizia A din Liga Europeană

ro

08 Jul, 2018 19:54 2497 Marime text
Echipa națională de fotbal pe plajă a României s-a calificat la turneul de promovare / menținere în Divizia A din Liga Europeană, în urma rezultatelor înregistrate în Portugalia, la Nazare, în cadrul Diviziei B (a doua valorică) a Euro Beach Soccer League.

Formația tricoloră, din care au făcut parte opt constănţeni, Valentin Dumitrică (CS Medgidia) - portar; Marian Măciucă (West Deva) - antrenor-jucător, Iulian Răvoiu şi Daniel Zaharia (ambii, de la Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (Farul Tuzla), Cosmin Dincă (Viitorul Fântânele), Ionuţ Florea (SSC Farul Constanţa) şi Bogdan Ciocănel (West Deva), a câștigat ambele meciuri disputate, cu Serbia (sâmbătă, 3-1 după penalty-ur) și Estonia (astăzi, 4-2, marcând I. Florea 2, Măciucă plus un autogol).

România s-a clasat pe locul întâi în grupă și va participa la turneul de promovare / menținere în Divizia A, care va avea loc în Italia, între 6 și 9 septembrie.

Sursa foto: Facebook (Ciprian Paraschiv) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii