Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa României de fotbal pe plajă s-a calificat la turneul pentru promovarea în Divizia A din Liga Europeană

ro

19 Aug, 2019 10:06 2807 Marime text
Echipa naţională de fotbal pe plajă a României s-a calificat la turneul pentru menținerea / promovarea în Divizia A din Liga Europeană, în urma clasării de la turneul Euro Beach Soccer League (EBSL) din Divizia B, desfăşurat în Italia, la Catania.

Formația pregătită de constănţeanul Marian Măciucă (antrenor - jucător) a terminat pe locul doi în grupa din care a făcut parte, iar în ierarhia echipelor clasate pe poziția secundă în cele patru serii din Divizia B s-a clasat pe poziţia întâi.

Clasamentul grupei a fost: 1. Grecia - 9p (11-5), 2. România - 6p (12-7), 3. Finlanda - 3p (10-12), 4. Serbia - 0p (0-9).

Din motive administrative, Serbia nu a participat în acest turneu. Potrivit regulamentului competiției, sârbii au pierdut toate meciurile la masa verde (0-3).

Marian Măciucă a convocat pentru turneul din Italia nouă jucători, şapte fiind din Constanţa: Valentin Dumitrică, Iulian Răvoiu, Daniel Zaharia, Adrian Benciu, Liviu Croitoru, Bogdan Ciocănel şi Gheorghe Andrescu.

România a înregistrat rezultatele: 7-4 cu Finlanda (pentru tricolori au înscris Măciucă 3, Răvoiu, Neag, Ciocănel şi Croitoru), 2-3 cu Grecia (Ciocănel 2) şi 3-0 cu Serbia.   

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „Beach Soccer Romania“.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii