Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gaz Metan Mediaș - Farul Constanța Gică Hagi - „O deplasare grea, mereu am avut meciuri dificile acolo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

26 Nov, 2021 14:16 3539 Marime text
  • Partida din etapa 17-a a Ligii 1 a fost programată luni, 29 noiembrie.  

În etapa a 17-a a Ligii 1, Farul Constanța joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, partida fiind programată luni, 29 noiembrie, de la ora 17.30.

În clasament, „marinarii“ se află pe locul șapte, cu 25 de puncte, în timp ce formația din județul Sibiu ocupă poziția a 13-a, cu 15 puncte.

O deplasare grea, din toate punctele de vedere. Mereu am avut meciuri dificile acolo. E foarte greu să câștigi la ei. Gaz Metan are un antrenor bine organizat din punct de vedere defensiv, e periculoasă la faze fixe și are un atac rapid periculos. Trebuie să facem un fotbal foarte bun ofensiv, pentru a le desface sistemul de apărare. Mediaș are jucători talentați, de calitate, de la mijloc în sus. Nu trebuie lăsată să joace. Încercăm să marcăm și să venim acasă cu un rezultat pozitiv. Ne dorim victoria, a început returul, iar toate meciurile sunt foarte importante, trebuie să produci rezultate, mai ales victorii, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral.


Pentru acest meci, Farul îl are indisponibil pe George Ganea, iar Bradley de Nooijer și Damien Dussaut s-au resimțit după meciul cu UTA. Sebastian Mladen și Romario Pires au revenit în schimb.

Meciul de luni a fost prefațat, astăzi, din partea Farului, și de jucătorii Radu Boboc și Alexi Pitu, ale căror declarații le găsiți mai jos.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța   

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii