Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, încă un pas greşit în drumul spre play-off. Doar egal şi contra Chindiei Târgovişte

ro

17 Mar, 2021 19:51 2870 Marime text
  • Echipa de pe litoral continuă să se afle pe locul 11 în clasament.

FC Viitorul a înregistrat astăzi un nou rezultat nefavorabil în tentativa ei de a se califica în play-off, doar egal, 0-0, pe teren propriu contra Chindiei Târgovişte, în etapa a 28-a a Ligii 1.  
 

FC Viitorul a încheiat la egalitate și meciul din etapa a 28-a din sezonul regular, 0-0, cu Chindia Târgoviște, după un meci în care și-a creat câteva ocazii importante, dar fără să fructifice din păcate niciuna din ele, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

FC Viitorul (antrenor, Mircea Rednic): Cojocaru - Benzar (84 Marquinhos), Mladen, Dobrosavlevici, Dussaut - Matei, Artean, Ciobanu (70 Jo Santos) - Ganea (80 Andronache), Tsoumou, Pitu (70 Grădinaru).

Chindia Târgoviște (antrenor, Emil Săndoi): Aioani - Martac, Pițian, Celea, Dinu - Neguț, Dumitrașcu, Rață, Diaz (76 Florea) - Neicuțescu (69 Costea), Popa.

FC Viitorul mai are de jucat trei meciuri în sezonul regulat al Ligii 1 şi se află pe locul 11 în clasament, la şase puncte de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off, această distanţă putând însă creşte după disputarea tuturor meciurilor din această rundă.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meci. 

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii