Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a început pregătirea în Antalya Vizită surpriză la primul antrenament (galerie foto+video)

ro

11 Jan, 2020 19:20 2561 Marime text

FC Viitorul Constanța a început în această dimineață pregătirea din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează la Belek, în Antalya, la hotelul Sueno Deluxe, scrie fcviitorul.ro 

Constănțenii și-au început ziua la sala de forță, coordonați de preparatorul fizic Antonio Camacho, pentru ca apoi antrenamentul să se mute pe unul dintre terenurile complexului Sueno Deluxe.

O primă ședință de pregătire la care au participat toți componenții lotului și la care vremea excelentă și terenul impecabil au contribuit la un antrenament reușit.

La primul antrenament din Antalya, jucătorii Viitorului au fost așteptați la teren de un grup de aproximativ 60 de români, format în marea lor majoritate din copii de la Academia de Fotbal Prosport Focșani. Însoțiți de profesori, aceștia au asistat la prima parte a antrenamentului echipei, nu înainte de a obține autografele și selfie-urile mult dorite de la favoriți.

În această seară este programat un nou antrenament. Primul meci de pregătire va avea loc marți, 14 ianuarie, împotriva formației Young Boys Berna (Elveția).

 

Sursa foto-video:fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii