Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța și Bordeaux au semnat transferul lui Alexi Pitu la formația franceză (VIDEO)

ro

26 Jan, 2023 13:59 1919 Marime text
 
Farul Constanța a anunțat că astăzi a fost semnat contractul prin care internaționalul de tineret Alexi Pitu a dost transferat la echipa Bordeaux (liga a 2-a din Franța).
 
 

Cluburile Farul Constanța și Girondins Bordeaux au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului ofensiv Alexi Pitu la formația din Franța.

Crescut și format la Academia Gheorghe Hagi încă de la vârsta de 7 ani, Alexi Pitu a devenit rapid un jucător important pentru clubul nostru, astfel că în prima divizie a debutat la 16 an și 1 lună! Cu câteva zile înainte își făcuse de asemenea debutul în cupele europene, devenind atunci cel mai tânăr fotbalist român care dispută un meci oficial în Europa.

În cele 86 de partide disputate în tricoul echipei noastre, Alexi Pitu a reușit 5 goluri și 11 pase decisive. Toate cele cinci goluri și cinci dintre pase au fost reușite pentru Farul chiar în acest sezon.

Chiar dacă va evolua de acum în Franța, Alexi va fi și cu gândul la Farul, de la care speră să primească la final chiar o medalie de campion!, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii