Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alin Dobrosavlevici, de la FC Viitorul, inclus în echipa etapei a zecea din Liga 1

ro

11 Nov, 2020 00:00 2534 Marime text
  • În etapa a zecea a Ligii 1, FC Viitorul a învins Dinamo cu 2-1, bifând al șaptelea meci la rând fără înfrângere în campionat. 
  • Alin Dobrosavlevici a marcat primul gol al partidei.
  • Cealaltă reușită a echipei de pe litoral i-a aparținut atacantului Kevin Luckassen.
 
Etapa a zecea a Ligii 1 i-a adus FC Viitorul Contanța o nouă victorie, 2-1 cu Dinamo la Ovidiu, dar și o prezență în echipa etapei, prin fundașul central Alin Dobrosavlevici.
 
În urma problemelor de efectiv cu care se confruntă echipa de pe litoral în ultima vreme, Alin Dobrosavlevici a început ca titular ultimele două meciuri (în deplasare cu Poli Iași și acasă cu Dinamo) și de fiecare dată a marcat. Disputa din Copou a durat însă doar 55 de minute, din pricina problemelor cu nocturna ale stadionului ”Emil Alexandrescu”, ulterior meciul revenindu-i echipei de pe litoral la masa verde, cu 3-0. În partida cu Dinamo, Dobrosavlevici (26 de ani) a marcat înscris de 1-0, iar întreaga sa evoluție l-a propulsat în echipa etapei.    
 

A deschis drumul spre victorie

   
”A marcat şi a deschis drumul dobrogenilor spre victorie. S-a achitat excelent şi de sarcinile defensive trasate de antrenor”, se arată pe site-ul oficial al LIgii Profesioniste de Fotbal referitor la fundașul Viitorului. Înainte de FC Viitorul, cu care a semnat, în vara acestui an, un contract pe trei ani, Alin Dobrosavlevici a jucat tot în Liga 1, la FC Hermannstadt. Stoperul e fost internațional Under-19 al României, iar în cariera sa a evoluat și pentru ACS Poli Timișoara, Academica Clinceni, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași.     
 
Cea mai bună echipă a etapei a zecea a fost: Aioani (Chindia) - V. Crețu (FCSB), Dobrosavlevici (FC Viitorul), C. Achim (FC Voluntari), Al. Vlad (FC Voluntari) - P. Petrescu (Academica Clinceni), R. Deaconu (Gaz Metan Mediaș), Fl. Tănase (FCSB) - D. Man (FCSB), Rondon (CFR Cluj), D. Cardoso (Gaz Metna Mediaș). Antrenor, Emil Săndoi (Chindia).   
 

Kevin Luckassen, omul meciului

 
Deţinătorii drepturilor TV şi LPF desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător, iar omul partidei FC Viitorul - Dinamo a fost atacantul gazdelor Kevin Luckassen, care a înscris celălalt gol al formației constănțene.  
 
Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

FC Viitorul are a doua ofensivă din Liga 1. Kevin Luckassen, printre tunarii campionatului

Noua achiziție Alin Dobrosavlevici „Venirea la FC Viitorul e un pas important în cariera mea“ (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii