Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou duel între FC Viitorul și Dinamo Andrei Ciobanu - „Avem de luat o revanșă în Cupa României”

ro

28 Nov, 2020 00:00 2449 Marime text
  • Meciul Dinamo - FC Viitorul se joacă la 20 de zile după întîlnirea din campionat, de la Ovidiu.
  • După acea confruntare, câștigată de echipa de pe litoral, fundașul Alin Dobrosavlevici a fost inclus în echipa etapei.
  • Din diverse motive, FC Viitorul nu a putut utiliza în duelul din campionat zece jucători.
 

FC Viitorul susține sâmbătă, 28 noiembrie, meciul din „16”-imile de finală ale Cupei României, întâlnind la București, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo.

Partida începe la ora 20.45 și vine la 20 de zile după meciul dintre cele două echipe din campionat, de la Ovidiu, din etapa a zecea, câștigat de FC Viitorul cu 2-1. „Sunt convins că ne va aștepta un meci greu. Indiferent de problemele cu care se confruntă, Dinamo are jucători de calitate. Fiecare echipă vrea să meagă departe în Cupă, nu cred că este vreuna care să nu pună preț pe această competiție. Astfel că ambele formații vor merge la victorie și va fi o partidă interesantă. Pentru mine nu e important să marchez, ci ca echipa să câștige”, a declarat fundașul Alin Dobrosavlevici, care a marcat în meciul FC Viitorul - Dinamo din Liga 1, fiind și inclus în echipa etapei a zecea.


„Mergem cu încredere”

„E un meci important pentru noi. Dinamo e o echipă bună, cu jucători de calitate. Noi sperăm să câștigăm. Mergem cu încredere, chiar dacă am luat bătaie în ultima etapă de campionat. Sperăm să mergem mai departe, întrucât avem de luat o revanșă, după ce anul trecut am ieșit din primul tur. Sperăm să continuăm seria bună și să câștigăm. Trebuie să intrăm concentrați pe teren și să ne facem jocul cât mai bine. Sperăm să ne clasăm cât mai sus în toate competițiile. Câștigarea Cupei e un obiectiv de-al nostru”, a spus și mijlocașul Andrei Ciobanu.


Formulă inedită

În confruntarea din campionat, au marcat Dobrosavlevici (53), Luckassen (55), respectiv Valle (64). Echipa de pe litoral a utilizat în acea partidă o formulă inedită, din cauza numeroaselor absențe și a avut o bancă de rezerve rarefiată din cauza acelorași probleme de efectiv. Din diverse motive, pentru FC Viitorul nu au putut evolua atunci zece jucători: Cojocaru, Iancu, Căbuz, Ciobanu, Mladen, Chițu, Josemi, Matei, Martinez și Benzar. FC Viitorul (manager Ruben de la Barrera) a jucat cu: Tordai - Dussaut, Ghiță, Dobrosavlevici, De Nooijer - Casap (66 Artean), Gaztanaga, Mățan (82 Stoian) - Fernandez (66 Boboc), Luckassen, Ely (55 Ganea).

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

FC Viitorul învinge și Dinamo și este pe loc de play-off în Liga 1



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii