Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică „Sigur va trece și perioada asta grea care nu ne mai lasă liberi“

ro

07 Jan, 2021 18:58 1504 Marime text

  • Constănțenaca Andreea Bănică le-a vorbit prietenilor ei din mediul virtual despre familia ei, în mai multe rânduri.
  • În ultima sa postare de pe Instagram, Andreea a voribt despre importanța timpului petrecut în familie, în această perioadă grea, prin care trecem cu toții.
Andreea Bănică are toate motivele să fie mândră. În plan profesional are o carieră spectaculoasă în spate, iar în ceea ce privește viața personală are o familie frumoasă și fericită alături de partenerul ei de viață și de cei doi copiii ai lor. Despre soțul ei, Lucian, și despre familia lor a vorbit Andreea Bănică  în mai multe postări de pe paginile ei de socializare.

În ultima sa postare de pe Instagram, Andreea a voribt despre importanța timpului petrecut în familie, în această perioadă grea, prin care trecem cu toții.

Este atât de important să ne petrecem timpul împreună și mai ales să ieșim afara în aer liber. Chiar dacă stăm departe de aglomerație ieșim zilnic afară îmbrăcați gros și tragem aer în piept cu gândul că sigur într-o zi va trece și perioada asta grea care nu ne mai lasă liberi cum eram o dată. Va pupăm cu dor!, le-a transmis Andreea fanilor săi pe pagina sa de socializare.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy, împreună cu Cristina Rus.

Ulterior, Andreea Bănică a decis să aleagă o carieră solo. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah.

Băiețelul constățencei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta și a avut parte de o petrecere pe cinste din partea celebrei sale mame.

Sursa foto: Instagram/ iamandreeabanica
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii