Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Explozie într-un apartament din Constanța. Blocul este evacuat (galerie foto+ video)

ro

25 Apr, 2021 13:47 4131 Marime text
  • Echipele ISU Dobrogea intervin în municipiul Constanța.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat, în cursul zilei de astăzi, 25 aprilie, să intervină în Constanța , pe aleea Topolog.

Conform primelor informații, este vorba despre o explozie la un apartament, urmată de un incendiu. Blocul este evacuat.

UPDATE. Oficial de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa

În urma incendiului de pe aleea Topolog a rezultat o victima conștientă, cu arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 45 % din suprafața corpului. La fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ de tip C2.

UPDATE 2. Oficial de la ISU Dobrogea

În jurul ore 13.24, prin apel unic de urgență la 112, am fost solicitați să intervenim în Constanța pe aleea Topolog, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu, la un apartament. La fața locului au fost alocate echipaje de intervenție din cadrul detașamentului Palas și anume două autospeciale de stingere, o autoscară și un SMURD B, de la detașamentul FRIPIS un echipaj de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple. Echipajul de descarcerare, care a ajuns primul la fața locului, a intervenit cu un stingător și a lichidat incendiul care se manifesta la aragaz. În urma evenimentului, au rezultat două victime. Una dintre acestea prezenta arsuri de gradul doi, iar cealaltă a avut atac de panică. Au fost preluate de echipajele SAJ și echipajul SMURD. Ulterior, cea cu arsuri a fost tranportată la spital. Persoanele aflate în lociunță s-au autoevacuat până la ajungerea echipajelor de pompieri.









Sursă foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii