Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier pe Autostrada A2. O dubă s-a răsturnat. Trei victime

ro

18 May, 2021 14:17 2610 Marime text

 
  • Accident rutier la km 211, pe autostrada A2, direcția dinspre București.
UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost reluată în condiții normale pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, după tractarea autoutilitarei răsturnate la kilometrul 211, în zona localității Cumpăna, județul Constanța.


În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la km 211, pe autostrada A2, direcția dinspre București.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier- o dubă s-a răsturnat.

 La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere  pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Evenimentul rutier s-a soldat cu trei victime neincarcerate din care o femeie conștientă, transportată cu echipaj SAJ la UPU Constanța și doi bărbați asistați de SMURD, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Oficial de la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, la kilometrul 211, în zona localității Cumpăna, județul Constanța, blocând circulația pe prima și a doua bandă. O persoană a fost rănită și transportată la spital.

Traficul se desfășoară dirijat, pe banda de urgență, valorile fiind normale.

Sursă foto : Facebook/ A2- Autostrada Soarelui
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii