Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre martori, ataşat diplomatic permanent al României Judecat şi condamnat pentru uciderea unei femei, scăpat de Curtea de Apel

ro

28 Sep, 2012 01:00 1349 Marime text
A fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru uciderea unei femei însă nu va executa pedeapsa. Şi asta după ce magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis să-i suspende sentinţa „norocosului". Cu toate aceste, cel în cauză nu are voie să mai condusă automobile pe o durată de cinci ani şi va trebui să suporte din propriul buzunar toate cheltuielile.

În acest context, Remus Bistriţă, de 38 de ani, din Bucureşti, căci despre el este vorba, se poate considera un om liber şi norocos. Conform organelor de anchetă, bărbatul a condus, pe data de 3 august 2010, în jurul orei 13.00, un automobil BMW, model Seria 3, pe bulevardul Aurel Vlaicu. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Dispensarului, şoferul maşinii a lovit-o mortal pe Angela Stoian, de 58 de ani, din Constanţa, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal. Organele de anchetă susţin că şoferul rula cu o viteză mult mai mare faţă de limita impusă pe acel sector de drum.Pe data de 8 februarie, Judecătoria Constanţa l-a condamnat pe Bistriţă la doi ani de închisoare cu executare şi pus să achite 100.000 de lei cu titlu de daune morale şi despăgubiri materiale. De menţionat că în dosarul cauzei a fost audiat şi un ataşat diplomatic permanent al României, care a declarat organelor de anchetă ce a văzut la data producerii tragediei rutiere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii