Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

ro

21 Apr, 2024 11:24 701 Marime text
Consiliul Județean Constanța se reunește sedinta ordinară pe 24.04.2024, de ora 10:00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Ședința se va desfășura în format fizic.

Pe ordinea de zi a fost reintrodus proiectul privind retragerea Unității Administrativ Teritorială Județul Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, care poate fi consultat în secțiunea „documente”.

Inițiatorul susține în cadrul proiectului  faptul că, „în mod repetat, Asociația a refuzat să furnizeze informațiile solicitate cu privire la stadiul de implementare a proiectelor și a situației financiare a asociației, lucru care, ar ridica incertitudini legate de stadiul de implementare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța pentru perioada 2021-2027 dar și că preşedintele Asociației a refuzat să participe la convocările Adunării Generale a Asociaților"

Proiectul este inițiat de președintele CJC, Mihai Lupu.

Potrivit proiectului, data preconizată pentru retragerea efectivă din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului este 22 mai 2024.
 
La ședința extraordinară din 17 aprilie a.c., consilierii județeni s-au abținut de la vot în legătură cu această inițiativă a președintelui CJC.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii