Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nu s-a mai auzit în România. Planşeul unui bloc din Bucureşti s-a prăbuşit. Locatari evacuaţi. Intervenţie dificilă a pompierilor (galerie foto)

ro

03 Dec, 2018 00:09 3535 Marime text
Aşa ceva mai rar auzi în România: planşeul de la nivelul parterului unei clădiri de locuit din strada Franceză, numărul 32, din Bucureşti, s-a prăbuşit şi nu se mai poate realiza accesul în interior.
 
Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „imobilul are două scări, cu un total 12 apartamente, şi nu sunt persoane rănite”.

Acesta mai spune că la caz se afla pompierii Detaşamentului Mihai Vodă şi ai Detaşamentului Special de Salvatori.

Se iau masuri pentru evacuarea şi relocarea locatarilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, reprezentată de viceprimar.

Locatarii au fost direcţionati spre etaje, de unde sunt coborâţi cu autoscara, iar daca situaţia o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca şi alte elemente de construcţie să fie afectate.

Persoanele evacuate au posibilitatea să fie cazate în spaţiile puse la dispozitie de Primăria Municipiului Bucureşti, la blocurile gemene de la Piaţa Naţiunilor Unite.
 
Sursa foto: ISU Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii