Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Viteazu Focuri de avertisment pentru prinderea unui bărbat care i-a amenințat pe polițiști cu furca

ro

03 Sep, 2020 13:29 1195 Marime text
  • Întrucât polițiștii au fost amenințați cu acte de violență de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă și manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție, anunță autoritățile.

Urmare a unei sesizări, în jurul orei 20.20, cu privire la faptul că, în extravilanul localității Mihai Viteazu, din județul Constanța, un bărbat ar fi intenționat sa pășuneze o turmă de caprine pe o cultură, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac. 

Întrucât polițiștii au fost amenințați cu acte de violență de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă și manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție. 

Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor și s-a manifestat agresiv, fugind de la fața locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii