Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Deputatul PRO România, Mircea Titus Dobre - "Ne-am săturat de minciuni electorale și de agresivitate"

ro

27 Nov, 2020 09:34 1515 Marime text

 
Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, actualmente candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților, spune că planul economic pentru România, pe care-l prezintă actualul executiv, seamănă izbitor cu cel al guvernui Boc, din criza economică precedentă.
 
"Este clar că PNL se pregătește să ne mai anunțe încă o dată că trebuie să strângem cureaua, așa cum a făcut și guvernul Boc, în anul 2009. Cu deficitul bugetar anunțat, de 9%, nu vor putea crește pensiile, salariile și alocațiile, iar din felul în care au început să prezinte situația reiese că urmează tăieri bugetare și concedieri. La fel ca în anii 2009-2011, creșterea economică va fi foarte lentă, pentru că un astfel de plan nu stimulează nici producția, nici consumul. Situația actuală este mult mai gravă decât cea din 2009  pentru că posibilitățile de redresare ale companiilor sunt blocate de restricțiile impuse în pandemie. Un adevărat plan de relansare economică trebuie să stimuleze consumul și producția, nu să le blocheze", spune deputatul de Constanța, Mircea Dobre.

 Comandat de PRO Romania– Filiala Constanța
– Executat de ZIUA de Constanța
– Mandatar financiar-cod AEP 
11200008

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii