Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, precizări despre activitatea UGIR Constanța

ro

26 Aug, 2021 14:52 1932 Marime text
  • Invitatul emisiunii ZIUA LIVE de astăzi este fostul ministru al Turismului, deputat și coodonator Pro România Constanța, Mircea Titus Dobre.Fostul ministru al Turismului, deputat și coodonator Pro România Constanța, Mircea Titus Dobre este din aprilie a.c., noul președinte al UGIR Constanța.

După preluarea funcției de la nivelul Conferației, acesta a renunțat la coordonarea filialei Pro România.

După dobândirea personalității juridice, confederația patronală va depune proiecte în vederea accesării de fonduri europene.

Activitatea UGIR de la Constanța se axează pe dezvoltarea la Constanța a unui centru legislativ, promovarea învățământului dual, și susținerea antreprenorilor din sectoarele cheie din regiune - turism și agricultură.

„Dacă ne aducem bine aminte, când a fost dezbaterea publică, am primit regulamentul (…) pe stațiunea Mamaia și în municipiul Constanța.

Noi am pus exact cum am învățat la Parlament: motivare, observații, unde trebuie să se modifice, ce trebuie să se facă”, spune Marius Titus Dobre, despre parcări.


Marius Titus Dobre spune că ar dori să facă în Constanța o zonă turistică de interes national.

„Am avut o discutie cu domnul primar ca de la zona Capitol în jos,  spre Centrul Vechi inclusiv (..) și cu Portul Tomis, să se facă o zonă turistică de interes național.

Cei care sunt deja, operatorii economici de acolo pot accesa fonduri europene”.

 

„Eu am reînființat comitetul consultativ în turism. Am început să mișcăm lucrurile. De asta am și făcut foarte multe lucruri, nu le-am făcut singur (…) le-am făcut cu colegii”.

 

„Eu cred că cei care sunt acum, în primul rând, n-au nicio experiență în zona administrației publice, o parte vin din privat, din alte domenii. Aici este un scurtcircuit”

 

„Pe noi ne interesează învățământul dual. Poate reușim să luăm bani din PNRR, pentru că sunt foarte mulți bani pe zona învățământului dual în PNRR”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii