Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrat în vizorul ANI, ca incompatibil Cum arată averea lui Nicolin, un primar aflat la al şaselea mandat (documente)

ro

06 Jul, 2013 00:00 4515 Marime text
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat, în cursul acestei săptămâni, că 22 de foşti şi actuali primari şi viceprimari din judeţul Constanţa se află în stare de incompatibilitate „ca urmare a exercitării simultane de către aceştia atât a funcţiei de primar sau viceprimar, cât şi a calităţii de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor a societăţilor comerciale de interes local, contrar prevederilor legale care reglementează regimul juridic al incompatibilităţilor”.

Aşa cum am anunţat, cotidianul ZIUA de Constanţa va prezenta, în fiecare ediţie, averea şi interesele acestor aleşi locali. Continuăm astăzi cu social democratul Ion Nicolin, primarul oraşului Negru Vodă. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată pe 18 aprilie 2012 şi disponibilă pe site-ul ANI, Nicolin deţine, în localitatea Negru Vodă, un teren agricol şi unul intravilan, cel din urmă în suprafaţă de 22.500 metri pătraţi. De menţionat este că edilul şef deţine ambele proprietăţi alături de soţia sa, Viorica. Acestora li se adaugă o casă de locuit, situată tot în Negru Vodă.

În ceea ce priveşte autovehiculele, primarul Ion Nicolin se laudă cu un „tractor, semănătoare, disc + plug şi MEA + MET”, toate achiziţionate prin cumpărare în intervalul 1987-2009. Şeful administraţiei publice locale din Negru Vodă nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
Aşa cum reiese din declaraţie, Nicolin are un cont curent în lei, la Raiffeisen, în valoare de 421.514 + 36.916. Edilul şef nu are plasamente, investiţii directe  şi împrumuturi acordate, dar nici datorii.
În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, Ion Nicolin a realizat, în calitate de primar, un venit de 30.067 lei, în vreme ce soţia sa a încasat, din învăţământ, un salariu de 21.659 lei. Conform declaraţiei, Ion Nicolin a încasat şi o pensie în valoare de 16.596 lei dar şi, alături de soţia sa, un venit de 228840 din „lucrarea terenurilor - 60,66 ha PF vânzare cereale”. Tot împreună cu soţia sa, primarul din Negru Vodă a realizat un venit de 23.500 lei, ca urmare a creşterii şi vânzării de animale (porci).
Cât despre interese, Ion Nicolin este preşedintele Filialei PSD Negru Vodă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii