Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța S-a ales cu dosar penal după ce a condus un tractor neînmatriculat în Nicolae Bălcescu. Era băut și nu avea permis

ro

12 Oct, 2021 12:14 2721 Marime text
  • Acțiune desfășurată de polițiștii rutieri
Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a condus băut și fără permis de conducere un tractor neînmatriculat în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța.  

Iată ce spune IPJ Constanța 

În perioada 8-10 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Serviciul Rutier, birourile rutiere și formațiunile rutiere), au desfășurat acțiuni, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020.

Polițiștii rutieri au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților din teren, au fost aplicate 447 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 92.000 de lei.

Totodată, 12 permise de conducere au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 5 pentru depășirea limitei legale de viteză și 2 pentru depășire neregulamentară.

Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Exemplu :

Un bărbat, de 54 de ani, a fost identificat în timp ce conducea un tractor neînmatriculat în localitatea Nicolae Bălcescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii