Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii au adus zâmbete pe chipul copiilor de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență

ro

12 Feb, 2021 16:31 1744 Marime text
  • Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Constanța și cu sprijinul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, au adus multă bucurie și zâmbete pe fețele celor 15 copii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani.
Pentru copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, ziua de astăzi a început ca una obișnuită. Doar că, spre prânz, în timp ce polițiștii constănțeni se îndreptau către intrarea unității, rutina a fost înlocuită cu ochii uimiți, ațințiți către geam ai copiilor de toate vârstele. De cum au observat zecile de pachete pregătite și aduse de polițiști, și-au dat seama că li se pregătește o surpriză.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Constanța și cu sprijinul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, au adus multă bucurie și zâmbete pe fețele celor 15 copii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani. Cei mici au primit alimente de bază, haine,jucării, produse de igienă personală și multe, multe dulciuri.

Iar pentru că polițiștii sunt vigilenți și au efectuat „cercetări” amănunțite, din „anchetă” a reieșit faptul că ieri, George a împlinit vârsta de 15 ani, iar în perioada următoare, Monica va împlini 10 ani, fapt pentru care au primit și câte un tort, iar cei prezenți le-au cântat „La mulți ani” și le-au urat să fie sănătoși, să își împlinească visele și, nu în ultimul rând, să nu renunțe vreodată la speranță.


Momentul culminant al „acțiunii” a fost sosirea polițiștilor din cadrul Secției 4, iar copiii s-au arătat interesați de uniformele colegilor și de autospeciala de poliție, fiind bucuroși pentru că au fost lăsați să pornească semnalele luminoase. Într-un moment de fericire, Andrei a exclamat: „Eu vreau să fiu polițist!”.

Pentru că vremea a ajutat, după o scurtă bătaie cu bulgări de zăpadă, la final, polițiștii și copiii și-au luat rămas bun și au făcut promisiuni că se vor revedea.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii