Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA la Mangalia. Ce consumatori sunt afectați

ro

27 Oct, 2021 12:11 1406 Marime text
  • RAJA oprește furnizarea apei, astăzi, 27 octombrie 2021, în intervalul orar 13:00 - 16:00, pe strada Vasile Pârvan din municipiul Mangalia, Constanța, în vederea remedierii unei probleme survenite la un branșament avariat.
 
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Vasile Pârvan, Mărăști, Mihai Eminescu, Teilor și Frumoasei, precum și cei de pe străzile adiacente acestora.
 
Comunicatul oficial RAJA S.A:
 

„În vederea executării lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Vasile Pârvan din municipiul Mangalia, județul Constanța, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 27 octombrie 2021, în intervalul orar 13.00 – 16.00.
 
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe str.: Vasile Pârvan, Mărăști, Mihai Eminescu, Teilor și Frumoasei, precum și cei de pe străzile adiacente acestora.
 
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii