Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești proaste pentru cei care voiau să se angajeze ca șofer în DNA! Concursul a fost suspendat. Iată motivul

ro

21 May, 2023 11:52 2261 Marime text

 
  • DNA căuta să angajeze doi șoferi!
  • Procedura a fost suspendată!
  • Candidații înscriși pot solicita eliberarea documentelor depuse în original la dosarul de concurs, precum și restituirea contravalorii taxei de înscriere la concurs în baza unei cereri de retragere. 

Direcția Națională Anticorupție anunță suspendarea concursului organizat în vederea ocupării a două posturi vacante de șofer din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – nivel central, din data de 29 mai 2023.

Decizia vine în conformitate cu dispozițiile art. IV alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 34/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative,

Candidații înscriși pot solicita eliberarea documentelor depuse în original la dosarul de concurs, precum și restituirea contravalorii taxei de înscriere la concurs în baza unei cereri de retragere care se depune la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, etaj 4, Sector 1, București, sau la adresa de email resurseumane@pna.ro. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii