Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Națională Anticorupție anunță anularea unui concurs de angajare!

ro

05 Jan, 2024 11:51 1312 Marime text



Direcția Națională Anticorupție anunță anularea concursului organizat în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a unei funcții publice specifice de execuție vacante de specialist, specializarea comunicare publică, în cadrul Biroului de informare și relații publice al Direcției Naționale Anticorupție, din data de 9 ianuarie 2024 (proba scrisă).

Decizia a fost luată luând în considerare prevederile art. VII alin. 5 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115 din 14 decembrie 2023, astfel cum a fost modificată și completată prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 127 din 29 decembrie 2023.

Ca atare, constatând imposibilitatea continuării procedurii concursului de recrutare organizat pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacante de specialist, specializarea comunicare publică, în cadrul Biroului de informare și relații publice al Direcției Naționale Anticorupție, instituția anunță anularea concursului mai sus precis.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Se cer minim 10 clase!
Serviciul de Protecţie şi Pază angajează zidari, zugravi, tâmplari, îngrijitor și fochiști! Iată unde trimiți CV


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii